Björklöven behöver en ny tränare fort

Björklöven behöver en ny tränare fort. Jag tycker det var synd att Waltin men även den assisterande tränaren slutar för de har gjort ett bra jobb. Men de hade ett sånt kontrakt så det är ingen idé att älta det.

Under de här sista 10 åren har det varit för många tränare i Björklöven så jobba för en lösning som håller många år. Tränare som fått sparken från Löven har lyckats bra i andra klubbar senare. Många andra toppklubbar har också sparkat tränaren under året så det finns säkert bra tränare lediga. Ni som läser min blogg vet att jag tillhör de få som inte tror på detta system men att sparka tränarna när det går sämre än väntat.

I vilket fall som helst är det viktigt att få tag i tränare så fort som möjligt och som ställer krav på spelarna och att det även behövs fysisk sommarträning vilket det ser ut som man inte haft några säsonger vilket visade sig i resultaten och saker som Waltin tog tag i. Det är viktigt att även få med nyckelspelare som Lindskog, Hellström och inte minst Stefan Öman om han kontrakt går ut. Ledningen har en viktig uppgift som de nu måste lösa fort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.