Nu har vi tagit farväl av Moses

Nu har vi tagit farväl av Moses

Nu har vi tagit farväl av Moses. Han var en oerhört fin katt med fin täckning och fin päls. Vi har haft honom i hela 18 år och har nog kunnat ha kvar honom längre för han var pigg och glad. Men den sista månaden var det något som gick snett för honom för att gick inte bara på sina vanliga toaletter för att kissa utan tog sig nya hela tiden och det går självklart inte i längden.

Vi har trots det Moses i mycket ljust minne efter 18 år och han har nu farit till katthimlen och får träffa sin gamle polare Måns som han umgicks med i 17 år. Nu får vi fundera över en ny katt och det ska vara en bondkatt som Moses som kan hålla rent med råttor i stugan.

3 kommentarer

  1. Caanita

    Skaffa ny katt snarast möjligt. Även om de gamla kissarna inte går att ersätta, så kommer den nya familjemedlemmen att ha andra egenskaper som man snabbt lär sig tycka om.
    Lycka till!

  2. Veronica Kerr

    Så sorgligt, jag beklagar verkligen. Katter är underbara djur och svårt att vara utan när man har levt med dem så länge. Det måste kännas tomt just nu.

  3. Lars Köhler

    Förstår.
    Jag är i precis samma situation. Vår Messi är bara 8 år och pigg men man blev ledsen när den förra, Sebbe, blev för gammal och sjuk för att leva. Katter är gemytliga vänner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.