Björklöven möter i kväll ärkerivalen MoDo

Björklöven möter i kväll ärkerivalen MoDo. Björklöven har mött MoDo många gånger och när jag började gå på ishockey hette lagen IFK Umeå och Alfredshem men det var då. Jag gilla ishockey och har sett många matcher men självklart ska jag gå dit ikväll.

MoDo har många nya spelare främst från andra sidan Atlanten. Vi får väl se hur det går men jag hoppas att det blir en bra match. Kanske inte lika bra som mot Skellefteå men ändå bra. Ta och gör ett besök i kväll, jag tror inte du behöver ångra dig. Du är också välkommen att bli medlem i Björklöven. Gå bara in på hemsidan så finner du hur man gör .

När ishockeyn drar igång har fotbollen en hel del kvar på säsongen. UFC gjorde en bra start på säsongen men i slutet av vårsäsongen gick det trögare och vi går hoppas att efter gårdagens bortaseger med uddamålet mot Piteå att det vänder. Däremot ser det tungt ut för damerna i UIK och man är indragen i bottenstriden.

Efter de framgångsrika åren med Malin Moström i spetsen går det tungt men hoppet lever. Umeå har gott om fotbollsplaner men svårt att komma upp i herreliten och svårt att hålla sig kvar på damsidan. Inga stora skaror strömmar heller till matcherna.

Idag har jag lovat mitt barnbarn Tilde att hon ska gå prova på att spela Bangolf i Hedlundadungen. Det är en trevlig sport. Nu är det många år sedan jag slutade spela och vara aktiv. Mycket av min tid var att vara ledare och har varit det så länge att jag 1991 fick RF stora förtjänsttecken. Det var under min ledning som vi byggde upp anläggningen här i Umeå. Bangolf är hälsosam träning för att koncentrera sig.

2 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      vi har varit där och där träffade jag Clifford Öman. Det gick bra att spela, inte många missar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.