Björklöven överlägsen i 2 perioder

Björklöven var överlägsna i 2 perioder. Så bra var de att de ledde med 3-0 och MoDo hade inte mycket att säga till om. Visst hade de lite puck men deras skott var ingen match för Kevin Lindskog. Han var riktigt bra trots tre insläppta i sista. Efter två perioder var det väl ingen som trodde att matchen vid full tis skulle sluta 3-3. Tyvärr råkade Warg ut för en ful pååkning och hoppas att inte skadan blir långvarig.

Av någon anledning blev tredje perioden MoDo,s men jag hade svårt att se vad det berodde på om orken tog slut eller om man bara skulle spela av matchen och vinna. Jag hade i alla fall svårt att se i de två första perioderna ett spel från MoDo som hölls SHL klass och det var jag inte ensam om

MoDo vann på straffar efter att ha skjutit in alla tre vilket tillhör ovanligheterna och jag vet inte on Kevin kände sig trött. När Palmebjörk missade Lövens andra straff och MoDo satte din tredje var matchen över. Denna gång spelades ingen förlängning utan det blev straffar direkt efter full tid. Vad det nu är för vits att köra med straffar i en träningsmatch förstår jag inte.

Jag förstår inte heller det som MoDo klacken sysslade med då det tände eld på något redan före matchen och elden tog fart i slutet på första när rök gjorde att brandlarmet gick. De som sabbar på detta sätt skall stängas av från all idrott under lång tid. Om jag uppfattade det rätt så grep man också de skyldiga.

Det jag sett ser lovande ut både mot Skellefteå och i alla två perioder mot MoDo. Det här var också sista träningsmatchen hemma i T3 arena. Om jag inte redan hade köpt årskort skulle jag göra det nu så att jag är säker på en plats och om jag inte redan varit medlem skulle jag bli det nu. Vi hoppas på en bra Lövensäsong.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.