Lövens spel gjorde att det drog bara kallare

Lövens spel gjorde att det drog bara kallare. Jag hade i förväg hoppats att Björklövens spel skulle värma i den stränga kylan men ack vad jag bedrog mig. Första perioden gick väl an med ett vackert mål och säkert försvarsspel och skottstatistiken vann Löven med 11-6 men hur många av dessa som var skott får andra avgöra.

2 perioden var nog en av de sämsta jag sett Björklöven spela sedan föreningen bildades och förlust i skott med 4-18 även om Moras skott inte tillhörde de vassare. Jag fattar inte varför inte spelarna gör sitt jobb. Slött och utan någon som helst någon vilja eller något djävlaranamma. Det stod trots detta forfarande 1-0 till Löven.

I tredje föll de ihop vid några tillfällen och glömde bort att det finns en mittson som man måste hållla ögonen på och det var två alldeles för billiga mål som inte får ske. Sedan blev det som vanligt att man tog ut målvakten och då gjorde motståndarna mål som vanligt. Skulle tro att minst 13 mål kommit till på detta sätt och jag tror inte man vänder moralen genom den åtgärden för Björklövens försvar är inte tillräckligt bra för en sådan uppgift.

Jag förstår inte varför inte ställer upp för varandra utan långa stunder glider omkring som tröttingar utan skärpa där felpassen och brist i markeringar är för vanligt samtidigt som det inte är rätt djävlaranamma bland spelarna. Ibland tror jag till och med att de är gör dåligt tränade fysiskt och börjar titta mot båset när man varit inne tiotalet sekunder. Laget måste lära sig att prata med varandra för att få fram lite go. Nu är det en veckas uppehåll för Löven och det gäller att spetsa formen. Det finns som vanligt de som skyller på tränarna men som ni vet tycker jag att huvudansvaret ligger på spelarna, så det så och skärpning främst på spelarna. Jag har sett bra spel så jag vet att ni kan om ni vill. Alla spelare var inte dåliga men laget var det