Lövenbloggen har ingenting med Björklöven…

Lövenbloggen har ingenting med Björklöven att göra. Bloggarna står alltid för bloggägarna och det är Gustav Pettersson och Erik Åström. Hur de delat upp ansvaret vet jag inte. Jag har fått många signaler om hur vi tillåter att det finns många mycket fula och kränkningar av personer. Som en person som varit på semester och kommit hem och läst bloggarna. Han tyckte det var så mycket skit att det skulle räcka till att gödsla Röbäcksslätten i 10 år.

I går kom ändå ett intressant inlägg från Gunnar Johansson som tyckte att det bara var fegisar som bloggar anonymt . Läs min blogg sedan igår. Det är Gustav och Erik som är ansvariga för de kommentarer som de släpper igenom och inte VK,s ansvarige utgivare som har gjort ett system där det är bloggägaren som har ansvaret.

Samma sak är det med appen som står Björklöven i samarbete med Folkbladet och VK. Utgivningsansvaret och innehållet står inte Löven bakom men där har ansvarig utgivare ansvaret och även i matchreferaten är det tidningen som har ansvaret även för de kommentarer som godkänns. Även där har det funnits kommentarer som är fruktansvärda påhopp i skydd av anonymiteten.

Påhopp på Lövenbloggen har varit så grova och kränkande mot personer i Björklöven att det säkert skulle leda till åtal om de anmäldes. Jag är helt övertygad om att om det vore jag som godkänt vissa kommentarer skulle jag stängts av från bloggen. De följer inte alls de regler som VK har för de som är bloggare och den som äger bloggen är Lundström och Åström. Därför var det skönt att Gunnar tog upp dessa avarter i Lördagsstafetten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.