Hur kan en busschaufför hängas ut i media

Hur kan en busschaufför hängas ut i media. Han hängdes ut i stort sett i hela den svenska median. Man sa han han visat på porrfilm i bussen med skolbarn .Polisen har nu avskrivit alla misstankar om brott. Så här har polisen Joakim Oja sagt till Folkbladet. Det var en vanlig romantisk komedi som visades, han har inte gjort något brottsligt och vi lägger ner anmälan . Barnen som Polisen hört säger i stort samma sak och det var inte busschauffören som slog på filmen.

VK hade en rubrik som löd Busschaufför visade porrfilm i skolbussen. Där refererade man även till vad som väntade chauffören. Nu har polisen gått igenom detta och det har konstaterats att det inte alls var någon porrfilm som visades. Man frågar sig samtidigt vilka det är som spridit detta både till media och polisen. Nu har han inte gjort något brottsligt men det är bland annat media som påstått att han begått ett brott och att göra det är straffbart. Jag hoppas att chauffören agerar när man nu har alla fakta på bordet. Ska media vara i närheten av något att lita på ska man inte påstå att någon gjort något brottsligt. Fy skäms och vi får se hur media, och jag samtliga som påstått han han visade porrfilm.

3 kommentarer

  1. Michael Rönnlund

    Media borde skämmas och jag hoppas verkligen buss chauffören kräver dryga ersättningar från media som förtalat han som person innan han är dömd och innan de ens visste vad som hade hänt. Att gå på rykten eller hänga på andra medias rapportering duger inte alls.

    En porrfilm blev i verkligheten en romantisk komedi med media såg chansen sälja lösnummer och drevet var igång, verkligen oseriös media vi har emellanåt.

    Dryga ersättningar för förtal ska hen ha.

  2. Jonny Disenfeldt

    Det går inte att lita på media, varken gammelmedia eller nymedia.

    Vad gäller ”romantisk komedi” så kan det ju finnas nakenscener som är olämpliga för små barn och var gränsen för vad som räknas som porr för t.ex en amish är något helt annat än för en icke-amish etc.

    Har ni amish-folk eller liknande uppe i norr ? Vilken film gällde det ?

  3. Bertil

    Filmen som visades och som friade Busschaufören hette enligt en utredning
    ”40 days and 40 nights” Se den och döm,. Dessutom hade inte busschaufören satt på filmen heller.

    Vore jag busschauför skulle jag efter detta aldrig tillåta att film visas på en buss.
    Facket borde gå in och se till att arbetsgivarna tar bort ev: Videoapparater eller liknande.
    Annars skulle Busschauförerna stanna hemma till apparaterna är borttagna.

    Finns barnfilmer som även de är upprörande.
    Så bäst är att köra buss, inget mer. Vill folk se film får de väl ha en Surfplatta eller mobiltelefon med sig.

    jag hoppas Busschaufören kräver stort skadestånd han blev ju uthängd i ”all” media.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.