Putin har blivit rädd för Greta Thunborg

Putin har blivit rädd för Greta Thunborg. Inte för att han ska få stryk av henne utan för att han självklart är rädd för att hennes miljöbudskap. Ryssland ska spridas in bland unga människor i Ryssland. Där finns det ingen miljöpolitik alls och detta har jag sett med egna ägande efter att ha varit på besök både i St. Petersburg och i Petrozavodsk och sett hur man hanterar sopor

Det är så illa så bara om jag tar exemplet sopor och hur man hanterar dessa i de två städerna skulle ingen tro mig. Greta har blivit en riktigt god informatör och hon är inte vilseledd utan hon tror på den forskning som finns om miljön. I Ryssland tror jag inte forskarna törs tala om vad de kan så blir de säkert tagna till fångenskap. Jag citerar Omni än en gång och så här speglar de Rysslands rädsla för Greta.

”KLIMATFÖRÄNDRINGARNA Den ryske presidenten riktar kritik mot den svenska klimataktivisten Greta Thunberg, rapporterar Reuters. Vid ett tal under en energikonferens kallade han henne en illa informerad tonåring  som manipulerats att ställa orealistiska krav under FN:s klimatkonferens förra veckan.

 Gå och förklara för utvecklingsländer varför de ska fortsätta leva i fattigdom och inte bli som Sverige, sa Putin.
Thunberg var under sitt tal i FN skarpt kritisk mot världens ledare eftersom hon inte anser att de gjort tillräckligt för att stoppa klimatförändringarna. Slut citat.

Jag tror de är en av de största miljönbovarna på vårt jordklot. Vi får väl se vad de hittar på nu när tundran håller på att tina upp och hur mycket metangas som helst kommer ut i naturen. Jag håller på att Greta är den bäste miljöaktivisten som finns på jorden. Det är bara att se på hur mycket folk hon drar då hon ska hålla tal. Folkmassan är lika stor som när kommunisterna beordrade ut folk till demonstrationer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.