Vad har den där hemska Trump nu i kikaren

Ja vad har Trump nu i kikaren kan det vara då illa att han tänker använda militären för att behålla makten. Det skulle i alla fall inte förvåna mig ett enda dugg. Det är två falanger inom politiken där man använder militären för att ta makten och det är kommunister och högerextremister och till det senare kan man gått säga att där finns Donald Trump. Så här skrev Svt i går kväll.

Donald Trump sparkar sin försvarsminister Mark Esper som tvingas lämna posten med omedelbar verkan. Beskedet lämnades av den amerikanske presidenten på Twitter.
Espers avsked har varit väntat en tid skriver New York Times. Detta sedan han i juni öppet motsatte sig Donald Trumps önskan att använda militär i syfte att kontrollera den våg av protester som då sköljde över landet.
Christopher Miller, som just nu är chef på the National Counterterrorism Center (NCTC) kommer ta över tjänsten, uppger presidenten på Twitter. Slut citat Svt.

En kommentar

  1. tjalle

    Slutar nog med inbördeskrig , nåt helvete kommer han nog att ställa till . Finns många såna som han i världen idag. Maktgalna idioter som går sina egna ärenden istället för sina väljares. Tendenser finns även i Sverige. Man ändrar sin ideologi bara för att sitta i maktens korridorer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.