Centerpartiet har på kort tid haft två förtroendevalda som avgått när de bott ihop med sexförbrytare

Så var det dags för en liten repris och det gäller än en gång en centerpolitiker. En centerpolitiker i Tomelilla som avgår för att han bodde med en pedofildömd person. Det är bara någon vecka sedan Federley haft en relation med en man som dömts för att han 22 gånger begått sexbrott mot barn. Man kan nog från Annie Lööf säga att en olycka kommer aldrig aldrig ensam.

Den här mannen i Tomelilla hade dömts för sexuellt övergrepp mot och grova barpornografibrott. Christer Yrjas (C) skriver till Ystads Allehanda att ”Brotten är avskyvärda” och ”Jag väljer nu att ta ett steg tillbaka så att Centerpartiet i Tomelilla kan fortsätta framåt”. Slut citat Omni
Jag ska ändå upprepa att det är inte centerpolitikern som åtalats för några brott.

En kommentar

  1. Ulf Parde

    Jaså, den gode Lennart har också uppmärksammat, att det uppkommit ett nytt likadant fall som Federleys, om än på lite lägre nivå den här gången. Men visst börjar man undra lite, om vad det är med centerpartister egentligen. En del anser, att Annie Lööf agerat svagt i de här frågorna. Och visst är det en fläck på hela den av många politiker (kanske av alla partier utom SD) omhuldade hbtq-rörelsen.
    Förra hösten uppmärksammade en del kritiker, att en av arrangörerna för Pride-paraden dömts för liknande brott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.