Donald Trump har inte gett upp hoppet att kunna sitta kvar som president

Idag ska jag göra ytterligare en blogg om denne amerikanske man som beter sig som en grabb i trots åldern. Då fattar ni att det är Trump jag menar. Han verkar fortfarande inte ha accepterat valet. Det läcker från flera håll men då media avslöjar honom då är det Fake News. På ett sätt är inte jag förvånad över hans agerande då han inte har någon demokratisk bakgrund. Det sorgliga är väl att republikanerna troligen inte törs gå emot honom. Han är ju van att allt går att köpa för pengar. Möjligen kan han vara rädd för att han gjort något som gör att när han tappar sin immunitet grips han och ställs inför rätta.

Så här skriver Omni det senaste om att han inte gett upp att kunna sitta kvar som president.
Donald Trump ska fortfarande inte ha gett upp planerna på att omvandla resultatet i presidentvalet till en seger. Enligt uppgifter till en stor mängd amerikanska medier så hölls ett möte i Vita huset i fredags, där idéer som att beslagta valapparater, utse konspirationsteoretikern Sidney Powell till särskild åklagare eller att åberopa krigslagar lades fram.

Mötet ska ha varit hetsigt. Enligt politiksajten Axios profilerade reporter Jonathan Swan så ska Trumps stabschef Mark Meadows och juristen Pat Cipollone flera gånger hårt ha vänt sig emot de idéer som kom från Sidney Powell. ”Högt uppsatta Trumptjänstemän oroas allt mer över att president Trump kan släppa lös – och missbruka – regeringens fulla kraft för att försöka ändra valresultatet”, skriver han.
Donald Trump förnekar uppgifterna att man övervägt att införa krigslagar. ”Fake news”, skriver han på Twitter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.