Björklöven möter seriens sämsta lag och då kan man inte tro på seger

Matchen Björklöven är i gång i A3 Arena. I kväll är jag på en plats där jag inte kan se matchen och lika bra är väl det. Jag tror inte de har en chans att hitta tillbaka till det vinnande konceptet som man hade förra säsongen. Vad jag främst menar är det försvarsspel man hade och med snabba vändningar av spelet. När jag slog upp telefonen och skulle se vilket lag man har snörat på skridskorna har en stor del av första perioden gått då jag hade glömt tiden för start 18:00. Och nu när jag lägger ut bloggen har det gått 18 minuter och Björklöven har inte haft kraft att göra något mål. Glöm SHL som man spelar för man räcker inte till och ta nya tag till nästa säsong.B