Så var det den 5:e matchen i rad där Björklöven möter Karlskoga och man har ännu inte haft ledningen när det gäller antalet matcher

I kväll är det ishockey kväll med flera intressanta matcher. Den viktigaste tycker jag är Karlskoga som tar emot Björklöven. Ska man se hur de tidigare omgångarna har Karlskoga vunnit hemma och borta när det blev hemma match för Björklöven. Nu flög Björklöven till Värmland i morse och det sliter nog mindre än att sitta på en buss. I kväll spelas den tredje matchen om vilket lag som ska kvar kvar i SHL där Brynäs vunnit två matcher. Sedan är det slutspel och där möter Skellefteå hemma Luleå och jag tror och hoppas på Skellefteå. Den andra matchen i SHLs slutspel går mellan Leksand och Örebro där jag håller på Örebro.

När det gäller Björklövens match är jag mycket orolig då man släpper till för många lägen. Det går inte att bjuda på något och jag tror att man måste vara mycket aggressiv hela tiden och inte låta dem göra sina snabba uppspel. Löven har även gjort deras målvakter och backar bra, vilket gett dem ett stort självförtroende. Jag tycker att Karlskoga är årets uppstickare och har blivit bättre och bättre och jag är inte alls förvånad om det blir dem som får spela final mot Timrå. Tyvärr får jag inte se kvällens match men har inte gett upp hoppet helt ännu. Jag är däremot rädd för att domarna kommer att avgöra matchen och inte till Björklövens fördel.

När det gäller kvällens lag är det nästan ordinarie lag som är på isen. Fattas gör Rahimi och Belov och vet inte vad det beror på men tippar att det är skador som sätter käppar i hjulet. Det som bekymrar mig mest nu sedan jag sett laguppställningarna är att det är Bergman och Eriksson som dömer för då kan vad som helst hända. Nu måste jag gå till ett nytt digitalt möte som jag hoppas blir kort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.