Björklöven har Kristianstad borta i kväll och alla bästa backar ska spela men man måste jobba hårdare än senast

I kväll är det allsvenskan i ishockey och Björklöven åker på en bortaturné med match i kväll Kristianstad borta och på fredag Tingsryd borta. Björklöven vann ju stort senast mot Kristianstad men det resultatet speglade inte matchbilden där jag tycker de spelade lika bra som vad Björklöven gjorde men där Lövens spelare var helt överlägsna att sätta pucken i mål. Jag tror att Björklöven denna gång måste höja kraften att vilja vinna flera gånger mer än senaste matchen mot Västervik där de två första perioderna var hemska att se men bättre i tredje men då fick man inte in pucken. Bättre spel behövs än senast om man ska vinna.

Det blir en del förändringar i sammansättningen av laget men tyvärr är Ottoson inte med medan Veeti Vainio spelar vilket är en bra förstärkning. Mattias Nörstebö är också med vilket jag tror blir en förstärkning. Sedan har Wallson möblerat om forwarden och det tror jag blir bra för Hutchings har inte funkat som man förväntat sig.

Ser även att det ska vara en träff mellan fritidsnämnden och Björklöven om omklädningsrummet för damerna. Jag blir förvånad när jag ser att man inte kommit fram på flera år. Vad jag inte förstår varför det hanteras av fritid är att numera ligger väl alla fastigheter under tekniska nämnden sedan man gjorde fastigheterna anslagsfinansierad och att det inte var internhyror. Jag måste skaffa mig kunskap varför det är så.

Nu när laget är i stort sett ordinarie och det bara är Axel Ottosson som är borta men lär ha varit på is. Jag vill inte se en domare som inte ser det som händer på isen och att de dömer efter regelboken vilket jag inte tyckte man gjorde i matchen senast. Nu är det snart bara 14 dagar innan vi ska ta emot HV71 med varma servetter nämligen fredagen den 15 oktober

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.