Lokal SD politiker i Nyköping har häktats misstänkt för ett styckmord

Det har kommit fram att en lokal SD politiker i Nyköping har häktas som misstänkt för ett styckmord. Det kommer vid samma tid då Partiledaren Jimmy Åkesson sa att man hade köpt in en person som skulle göra en vitbok om SD och vilken bakgrund de har haft som parti. I det programmet visades att flera av partiets grundare visst hade en bakgrund i nazismen i alla fall var det flera som hade den bakgrunden. I vilket fall som helst blir Åkesson upprörd när detta kommer upp. Är det någon som tror att de köpt in någon som skulle finna en sammanblandning det tror inte jag i alla fall. I det fall som nu dykt om en lokalpolitiker som är misstänkt för ett styckmord får man säkert nya frågor och man har fryst medlemskapet på lokalpolitikern. I Nyköping är det ett styre som består av styre som består av Socialdemokrater, centerpartister och miljöpartister.

Så här skriver Omni om den SD politiker som är misstänkt för ett mord.
En lokal SD-politiker i Nyköping häktas på sannolika skäl misstänkt för styckmord sedan kroppsdelar från en man i 60-årsåldern hittats på flera platser i Stockholm under hösten, rapporterar Aftonbladet.

– Bevisningen har sådan styrka att jag menar att sannolika skäl föreligger för att den personen har begått det aktuella brottet, sa åklagaren Marina Chirakova till tidningen tidigare i dag.
Den första kroppsdelen hittades i Karlbergskanalen i centrala Stockholm den 16 september. Några veckor senare hittades kroppsdelar i en påse i vattnet utanför Junibacken på Djurgården. Slut citat från Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.