Det är åt helsike att Malta legaliserar eget bruk och tillverkning av cannabis och fler länder i Europa kan följa efter

Malta är på väg åt helt fel håll. Malta ska legalisera odling och innehav av cannabis för eget bruk. Det här borde vara en åtgärd för EU att hantera. Det är en flumdiskussion detta med eget bruk. Det kommer aldrig att kunna bevisas. Droger och försäljning av droger det är där de kriminella gängen håller på med. Jag tycker det botten att börja legalisera både bruk och tillverkning av droger. Det finns även fler länder i Europa som man tror följer efter. Att ge upp kampen mot droger är ett hot mot hela vår unga generation

Så här skriver Omni
Malta blir första landet i Europa att legalisera odling och innehav av cannabis för privat bruk, rapporterar The Guardian.
Innehav av upp till sju gram av drogen kommer vara lagligt för de som är 18 år och äldre. Det kommer även att vara lagligt att odla en mindre mängd för hemmabruk.
Under 2022 ser länder över hela Europa ut att följa efter. Tyskland meddelande nyligen att man har planer på en lagligt reglerad marknad av cannabis och en folkomröstning i frågan är planerad i Italien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.