När man ser vad Per Bolund skriver om Karl-Petter Thorvaldsson är det bra att MP lämnade regeringen

Miljöpartiet är skadligt för Sverige men även för världen. När man ser vad Miljöpartiet skriver blir man mörkrädd men tacksam att de hoppade av regeringen. Nu har de nog snart bara de bruna partierna som de kan luta sig emot. Det de skriver om Karl-Petter Thorwaldsson efter han sagt att han älskar gruvor är nog bland det löjligaste man kan skriva. Är det så illa ställt att Per Bolund tycker att de malmer som samhället behöver ska framställas i andra länder. Bolund vill ju bygga ut järnvägen ska man då i stället importera all räls och övriga metaller som behövs. Han tycker det är illa eftersom Thorwaldsson kommer från ett jobb i SSAB. Då är det även olämpligt att många miljöpartister kommer från olika typer av miljögrupper.

Så här är det beskrivet i Omni.
Det är skadligt för Sverige att näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson säger att han ”älskar gruvor”, inte minst för att han kom direkt från en högt uppsatt post i statliga stålbolaget SSAB. Det skriver Miljöpartiets Per Bolund och Amanda Palmstierna på DN Debatt.
De menar att han i stället borde se till att stoppa gruvorna i Gallok utanför Jokkmokk, som hotar rennäringen, samt Norra Kärr som skulle påverka dricksvattnet i Vättern negativt. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.