Tre kronor slarvade bort en semifinal plats i ishockey VM när det var mindre än två minuter kvar, domaren i cup finalen i fotboll gav segern till Malmö FF

Ingen VM final för Tre Kronor i hockey VM i Finland. Vi är några stycken som är i Vasa och där hade man hoppats på en VM final mellan Sverige och Finland men så blir det inte då Sverige inte klarade av att besegra Canada. Som matchen gick tycker jag det var svagt av Sverige att inte klara av
då man ledde med 3-0 efter 2 perioder där Canada i andra perioden vann skotten med 19-1 och gjorde 1 mål. Ledde gjorde man även tills det var knappt 2 minuter kvar men då släppte man in två mål på 33 sekunders. Nylander hade dragit på sig en utvisning men då tog det bara 43 sekunder så slog Canada in segermålet. Att släppa in två raka mål när det är så kort tid kvar är inte godkänt. Jag skyller inte på ledningen i båset utan på spelarna som är på isen.

Jag tycker också att domarna som dämnde cup finalen mellan Hammarby och Malmö gav segern till Malmö när de inte blåste för straff till Hammarby när det var några minuter kvar av matchen då det var en solklar straff på en tröjdragning som gjordes av en Malmöspelare. Hur man kan missa det är helt obegripligt. Det syntes direkt i Tv och frågan är varför dömande man inte straff när den var solklar.