Sverigedemokraterna och deras lik i garderoben som häktad för mord och kommunalråd som har svartjobbare

Jag tror man ska akta sig mycket noga för Sverigedemokraterna. Det har kommit fram tidigare i höstas att en lokalpolitiker i Sverigedemokraterna häktades misstänkt för mord.
Men inte nog med det för ett av deras affisch namn nämligen kommunalrådet I Hörby Cecilia Bladh in Zito har nämligen inte följt de lagar som gäller och har betalat ut löner svart

Så här skriver Omni om detta. En lokal SD-politiker åtalades i går misstänkt för mord på en 60-årig man vars kroppsdelar hittades utspridda i Stockholm i september förra året. Lokalpolitikern, som var verksam i Nyköping, häktades i november på sannolika skäl misstänkt för mord.
Privatpersoner ska vid olika tillfällen ha hittat kvarlevor från brottsoffret i centrala Stockholm. Vid Karlbergskanalen och i närheten av Djurgården.
Mannen åtalas för mord, brott mot griftefriden och grovt vapenbrott. Enligt åklagaren ska mordet ha begåtts i Nyköping och de andra brotten har begåtts i Stockholm. allt detta enligt Omni.

Så här skrev Aftonbladet om SD kommunalråd i Hörby hade folk som jobbade svart
NYHETER
200 sekunders avslöjande om SD-toppen Cecilia Bladh in Zito väcker starka reaktioner.
– Jag kan ju inte se hur man ska kunna ha förtroende för en politiker som medvetet lurar samhället på skattepengar, säger Johan Lindholm, förbundsordförande i Byggnads.
Sverigedemokraten Cecilia Bladh in Zito är kommunstyrelsens ordförande i Hörby.
Hennes parti  vill att löntagare som är utstationerade i Sverige ska arbeta under samma villkor som den inhemska arbetskraften.
Samtidigt vittnar nu flera personer i 200 sekunder om hur stora summor betalades svart, bland annat till utländsk arbetskraft, när Bladh in Zito renoverade sin fastighet. Slut citat Aftonbladet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.