Den partilösa kommunisten Amineh Kakabaveh hotar och det kommer att bli en högerbudget

Den här partilösa kommunisten vill ha en borglig budget. Det kommer fram gång på gång. Nu hotar Amineh Kakabaveh inte att stödja regeringens extra vårändringsbudget nästa vecka om inte regeringen lovar att inte exportera vapen till Turkiet. Den typen av personer ska man inte ha med att göra. Att luta sig mot den typen av personer som hon är är helt fel. Hon vill ju ha en högerbudget och en pension som är den pension som högerpartierna lag till sin ändringsbudget. Nu kommer hon inte tillbaka efter nästa val och det är tur för demokratin. Röstar hon nej till regeringens budget blir det en högerbudget och lägger hon ned blir det oavgjort i röstförfarandet. Jag tycker det är märkligt att en kommunist vill ha en högerbudget och då måste hon veta att högerpartierna har säkert inget emot att exportera hur mycket vapen som helst. Hon har vidare sagt
– Det vore som om jag skulle skicka vapen dit som används mot kurderna, säger hon till TT.
Kakabaveh vill därtill att regeringen lägger in mer pengar mot hedersförtryck i budgeten. Om de två kraven inte uppfylls, kommer hon inte att stödja regeringens budget.
– Absolut inte, säger Amineh Kakabaveh. (TT)

Gör hon allvar då blir det en högerbudget som kommer att gälla och ska samhället styras av en människa som flytt hit till Sverige stöttar hon partier som tycker att många flyktingar ska utvisa och inte få behålla sitt svenska medborgarskap och bör utvisas till Syrien. Partier som värnar demokratin borde även kunna enas om att de som lämnar sitt parti borde automatiskt skiljas från sitt upp drag eftersom vi i Sverige har partival. Det har gått för långt som hon agerar. Hon fatter inte att hon straffar de pensionärer som har det som sämst och i övrigt får en höger politik. Jag tycker det är en ynkedom att media låter henne härja på detta sätt. Det har inte kommit fram om hon tidigare sagt att hon stöttar regeringens budget men det Fd pensionssystemet. Har hon gjort det och nu ändrar sig är hon på svenska en riktig skitstövel och då får man leva med en högerbudget fram till valet och ändra pensionssystemet efter nästa val.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.