Kristersson (M) och Billström(M)s agerande gör att vi måste ta hem IS terrorister från fångläger

Statsministern och utrikesministern båda moderater ställer till det för oss för att tillfredsställa Erdogan. Det är bra att tänka sig för innan man öppnar mun. Det beror på att man tog avstånd från YPG och PUD. Då har kurderna tröttnat och säger att vi i Sverige ska ta hem de som är IS-Svenskar innebärande att de svenskar som är terrorister och lämpad med IS ska tas hem. Nu får vi en grupp äkta terrorister som skickas hit till Sverige. Jag begriper inte varför Moderaterna Kristersson och Billström vill ha hit is krigare och om Åkesson tycker detta är en bra åtgärd.

Så här skriver SVT text TV om detta.
Den kurdiska milisen YPG:s politiska gren, PYD, kräver att Sverige tar hem de misstänkta IS-terrorister som är svenska medborgare och som befinner sig i läger i Syrien, rapporterar TV4.

”Varför ska vi ta hand om Sveriges
terrorister när man tar avstånd från
en organisation som kämpar mot
terrorismen och betalar dyrt, säger
Shiyar Ali, PYD:s Sverigerepresentant.
Beskedet kommer efter att regeringen på lördagen tog avstånd från YPG och
PYD då man menar att det finns en för
nära koppling mellan dem och den terrorstämplade organisationen PKK. Slut citat

Jag och många med mig tycker inte alls om detta men förstår samtidigt vad organisationerna säger. Jag vill inte ha hit några terrorister som kommer från Sverige och åkt ned till Syrien för att slåss för ett kalifat. Jag såg hur störd Statsminister Kristersson blev när han var i TV4 Nyhetsmorgon och Jenny Strömstedt frågade Kristersson om detta men han kunde inte svara utan slingrade sig bara som vanligt. Han är inte vuxen posten som statsminister

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.