Regeringens samarbetsparti vill tillåta koranbränningar och kör inte regeringen över SD kommer vi inte med i Nato

Jag är inte förvånad över att regeringen är alltför passiv när det gäller att bränna koranen. Jag såg även Tomas Bodström tala om för en en extremhöger varför regeringen har en skyldighet att agera mot koranbränder. Det styrs av regeringsformen. Jag förstår att regeringen är för svag och beroende av Sverigedemokraterna.

Sverigedemokraterna vill tillåta koranbränningar och motivet är självklart och det är att man hatar muslimer och vill helst att de försvinner från Sverige. SD,s ordförande i justitieutskottet Richard Jomshof tycker att regeringen ska stå upp för koranbränningarna. Det här måste vara och är att styra tillsammans med ett parti med rötterna i nazismen och därför och är främlingsfientliga och helst inte vill ha muslimer i Sverige. Tala om ett parti som är främlingsfientliga så är det Sverigedemokraterna och det hatet genomsyrar allt av deras politik.

Så här skriver Omni om vad S tycker om detta
Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin tycker att det är ”ytterst anmärkningsvärt” att ordförande i justitieutskottet, SD:s Richard Jomshof, anser att regeringen ska stå upp för koranbränningarna.
Baudin säger att Jomshof uppmanar till fler koranbränningar, och kräver att regeringen agerar.
– Att Richard Jomshof håller på så förvånar mig inte, men det är märkligt att varken Ulf Kristersson eller Gunnar Strömmer tar hand om detta. De borde ta honom i örat. Vi kan inte ha det såhär i vårt land, säger han till Aftonbladet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.