VK visa vilka regler som gäller för ersättning för riksdagsmännens hyror

 

Jag har sagt till alla media som ringt angående Håkan Juholt att jag har ingen kommentar och anledningen till detta är att jag alltid är misstänksam mot media. Skulle jag vara riktigt arg skulle jag visa på alla de fel de har när de rapporterar som saker som sker i kommunen där jag i minsta detalj vet vad som är sant eller fel.
Vi har i kommunen många gånger diskuterat de regler vi har och jag har själv vi otaliga tillfällen tittat på de regler man har i riksdagen när det gäller olika typer av ersättningsregler.
Idag när jag kommer hem och läser text Tv så kan jag läsa vad Juholts advokat säger och det lyder så här ” Det finns inget nedskrivet om hur hyran ska ersättas om bostaden delas med någon annan” slut citat.
Jag gör som vanligt jag kommenterar inte Juholt men jag vill veta om det finns regler eller inte och då gäller det även andra som det påstås ha brutit mot regler. Jag förutsätter att man har regler och policys som gäller i Sveriges högsta beslutande organ och nu kräver jag att alla media som skrivit om detta talar om vilka regler som gäller och lägger ut kopior om detta.
VISA OSS EN KOPIA PÅ VILKA REGLER SOM GÄLLER FÖR HUR RIKSDAGEN ERSÄTTER LEDAMÖTERNA FÖR DERAS HYRESKOSTNADER OM BOSTADEN DELAS MED NÅGON ANNAN. DET REGLEMENTE SOM DET FINNS BESLUT OM
VK kan väl vara först av alla att visa detta och lägg ut en kopia av hela beslutet
Som sagt vilka regler gäller för det har hänvisats än hit och än dit och jag förutsätter att det finns regler som talar om hur det är upp till bevis. Det vore en skam om inte media kunde visa oss hur reglerna ser ut, eller är det så att Håkan Juholts advokat ljuger.
Vem granskar media ??????????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.