Diskussionen om integration blir ibland lite naiv i Sverige sa biträdande rikspolischef i Ekots lördagsintervjuv

Så här skriver Omni om detta
”Diskussionen om integration blir ibland ”lite naiv” i Sverige. Det säger biträdande rikspolischef Mats Löfving i Ekots lördagsintervju.

I debatten är utgångspunkten ofta att alla vill bli integrerade men i många fall stämmer inte det, säger Löfving och hänvisar till att det finns 40 släktbaserade kriminella nätverk i landet.

– De har kommit till Sverige, påstår jag, enbart i syfte att organisera och systematisera kriminalitet, säger han.

Enligt Löfving finns det exempel på att sådana klaner har tagit sig in i näringslivet och kommunpolitiken för att skaffa sig makt. På frågan om hur Löfving kan veta att släkterna har kommit hit med en plan svarar han:
– Därför att det är den underrättelsebild vi har, och den är aktuell. Slut citat Omni

Personligen tror jag att biträdande rikspolischefen har helt rätt. Frågan tycker jag att man måste fråga sig hur de kommit in i Sverige.

3 kommentarer

  1. Per

    Varför inte fräga din kompis, pajasen Löfven? Men han har väl ingen aning för han såg det inte komma fast än det är han som har importerat gängen.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Du vet inte vad du pratar om. Det var den politik som Reinfeldt förde bland annat med stöd av MP. Kommer du inte ihåg hans slogan inför valet 2014 som var en fortsättning på den oöpolitik han bedrev. Han sa ungefär så här ”öppna era hjärtan”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.