Trump och hans familj och flera runt honom har nu blivit smittade av Covid-19

Nu får Trump uppleva hur det blir om man inte bryr sig om de regler som finns på andra platser för covid 19 i världen. Det är inte bara Donald Trump som är smittad utan stora delar av hans familj och tjänstemän runt honom. Nu går dock spekulationer i full fart på de flesta media runt om i hela världen. Trump är inlagd på ett militärsjukhus och har fått behandling redan i vita huset.

Lägger ut två artiklar från Omni av de många som finns
President Donald Trump har inlett en behandling med remdesivir mot covid-19. Det skriver hans läkare Sean P Conley i ett uttalande:
”Han har fått sin första dos och vilar nu lugnt.”

I samband med att Trump i går fördes till militärsjukhuset Walter Reed la han ut en film där han säger att han och Melania Trump mår bra.
– Jag tycker att jag mår väldigt bra, men vi ska se till att allt ordnar sig, säger han i filmen.
Enligt Vita huset är det en ren försiktighetsåtgärd att Trump flyttats till sjukhuset. Både han, Melania Trump och andra i deras närmsta krets har testat positivt. Enligt uppgifter har Trump känt av feber, hosta och trötthet. Han har även behandlats med en form av antikroppscocktail och har tagit bland annat zink och D-vitamin.

Artikel två
Donald Trump hann inte coronatestas inför debatten mot Joe Biden eftersom han kom för sent, säger moderatorn Chris Wallace till Fox News.
Wallace, som själv jobbar på Fox News, säger att Trump inte kom till Cleveland i Ohio förrän på tisdagseftermiddagen, alltså bara några timmar före debatten.

– Det fanns inte tid att genomföra testet och sedan ha debatten klockan 21 samma kväll.
Wallace säger även att Trumps gäster, bland andra hustrun Melania och barnen Ivanka och Eric, i strid med reglerna inte bar munskydd under debatten. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.