Trump beter sig som Lukasjenko i Belarus

USA och Donald Trump håller på att bete sin som Aleksandr Lukasjenko i Belarius. Nu överklagar han på ställe efter ställe och vill stoppa rösträkningen i valet. Så gör en diktator och han såg säkert ut den nye domaren i Högsta Domstolen just för att hjälpa honom sitta kvar som president med en djäkla massa påtryckningar. Jag tycker det är olustigt att en sådan diktator ska kunna vars president i USA. Han har gjort som alla andra diktatorer gjort i alla tider och inte nog med det han har egna ”soldater”

Vad är det för demokrati när en president kan gå ut och säga stoppa räkningen. Det kan inte för en sekund räknas som demokrati. Det finns säker vallagar i USA och Trump klagar bara när han har förlorat eller riskerar att förlorat. Så här skrev han.
Trumpkampanjen kommer att kräva granskning av samtliga delstater där resultatet nyligen vänt till Joe Bidens fördel. Det skriver president Donald Trump på Twitter.

Det är helt sjukt. Han kommer på alla sätt att försöka sitta kvar även om han förlorat valet. Det visar att han inte tror på demokratin och är en diktator antagligen som han beter sig i affärer. Gör han detta då tror jag att ingen kommer att tro på republikanerna. Om han nu kräver att rösterna ska räknas om och resultatet blir det samma ska han då använda säkerhetsstyrkorna att ta makten eller litar han på att han kan styra HD.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.