Bevisen haglar över att Trump är en diktator och som de flesta långt ifrån frisk. Bevisen är många

Nu har det bevisats att Donald Trump är en diktator. Beviset är att han inte kommer att respekterar folkets vilja nämligen valresultatet. Han har även försökt få rösträkningen stoppad. Han respekterar inte heller att en röst som ges via förtidsröstning är exakt lika mycket värd som en som lämnats i vallokalen. Han har stressat upp sina anhängare att en förtidsrösta att det är fusk vilket han kör med hela tiden och skulle inte förvåna om det kommer till skottlossning. Det har också kommit fram att han för ett djävla liv runt omkring sig och gapar och skriker åt alla. Han ska ta allt till domstol och han ger order till domstolar att stoppa räkningen och även det är ett bevis på att inte har ett uns av tanke på att det ska vara ett demokratiskt val.
Ett företag som drivs av en av Donald Trumps kampanjchefer har anonymt skickat ut tusentals riktade textmeddelanden som uppmanar väljare att protestera vid rösträkningslokaler i Philadelphia, skriver AP. Man ska kunna göra en lista hur lång som helst. Nu är det många i republikanerna som tar avstånd. Det märkvärdiga är att man inte sett vilken sjuk människa han är under sin tid som president. Man blir mörkrädd när man hör honom. Han har säkert gjort något som gör att han kommer att straffas

3 kommentarer

  1. Björn

    Han har lagt månader på att få sina fans att inte poströsta så att han kan stoppa valet innan de rösterna räknas. Han vet ju att det är fler Biden-röster än Trump-röster i poströsterna. Sen att han tror att han kommer undan med att stoppa rösträkningen innan alla röster räknats bevisar att han inte tror på demokrati.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.