Ska man måste ta till polisen för att kasta ut Trump ur Vita Huset

Det blir tystare och tystare om Donald Trump och vad han gör och tänker. Jag kan däremot inte sluta att blogga om det som händer i USA och orsakerna är många. Den främsta är att jag tror att han på sitta vanliga sätt kommer att ljuga sig till en statskupp. Han erkänner inte att han förlorat valet trots att man man inte har kunnat finna något valfusk. Jag tycker inte det system som USA när man väljer president när Hillary Clinton hade mest röster i förra valet och Biden har ju vunnit både flest elektorer och fått flera miljoner fler röster än Trump. Jag har varit rädd sedan han blev president att han skulle vidta åtgärder så att det blir ett nytt världskrig och det gör jag ännu. Det har kommit fram att han har velat anfalla Iran för att de brutit Kärnavtalet med han själv har lämnat det.

Så här skriver Omni om detta.
USA:s president Donald Trump har förhört sig om möjligheten att attackera Irans största kärnanläggning, uppger en källa för New York Times.

Toppnamn i Trumps administration, däribland vicepresident Mike Pence och utrikesminister Mike Pompeo, avrådde eftersom en större konflikt skulle kunna eskalera under Trumps sista veckor vid makten.

Trump ska ha väckt frågan vid ett möte i Ovala rummet i Vita huset förra veckan, dagen efter att ett FN-organ rapporterat att Iran på nytt brutit mot kärnavtalet från 2015.

Så här skriver Omni om hur Michelle Obama kände sig när de följde seden när ett avgående presidentpar deltar i överlämnar till ett nytt
Donald Trumps ovilja att erkänna sig besegrad har väckt frågor om installationsdagen den 20 januari när Joe Biden ska överta presidentämbetet.
Enligt traditionen deltar presidentparet som lämnar Vita huset och paret som flyttar in.
I ett inlägg på Instagram berättar Michelle Obama, USA:s tidigare första dam, om hur hon ”lade ilskan åt sidan” när hon och maken Barack Obama stod sida vid sida med paret Trump år 2016.

”Det var inte lätt för mig. Donald Trump hade spridit rasistiska lögner om min make vilket försatte min familj i fara. Det var inget jag var redo att förlåta”, skriver Michelle Obama. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.