Varför har media förändrats så att man inte längre är objektiva på nyhetsplats, inte ens SVT

Jag tycker bilden av medierna har förändrats ganska mycket de senaste åren. Förut har man haft en etik att inte vara politiska på nyhetsplatser. Jag ville en hel del gånger bjuda på ett fika men det var ingen som nappade. Däremot blev det ibland en kopp kaffe vid presskonferenser. Nu tycker jag att många av nyhetsjournalisterna är de klart tagit ställning för ett visst parti och mot ett annat då till och med i SVTs aktuellt men även i TV4.Varför är då inte media objektiv på nyhetssidor och sändningar. Jag hoppas att vi får reda på detta. Jag vet att moderaterna har öppnat ett eget media när man tycker att andra media inte längre är objektiva.

Jag tycker det är illa för om medias nyhetsbevakning inte är trovärdig kan det bli mycket allvarligt om det händer saker där man måste lita på medias information till 100%. Det finns ju även exempel bara för en kort tid när VK gjorde ett hemma reportage hemma hos Ulrika Edman där hon fick fram sin ståndpunkt utan kritisk granskning , en journalist som såg ut att vara partisk. Jag tycker redaktionerna måste vara oberoende annars kan det räcka med att de är nyhetsuppläsare. I detta fall var det betydligt bättre förr där de även hade en bättre integritet.

Jag måste avsluta med lita annat än media och att Vänsterpartiet har en gång tagit och kastat ut alla män från valbara platser i kommunfullmäktige. Hur det blev i nämnderna kommer jag inte ihåg för den tiden hade jag inte tunga uppdrag. Jag tycker när jag hör och läser hur vänsterpartiet är det en ren fiendskap mot männen och det är märkligt att inte männen säger ifrån.H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.