USAs president är nu ute för att djävlas

Dokument utifrån har visat hur Donald Trump tagit till sig vad en högerextrem radiosnubbe sagt. Reportaget hade även en hel del journalister som bidraget till att vi fick se. Det var extremhöger han körde i sin Radiokanal där han till och min kom in på republikanernas partikonvent och där ställde till ett bråk med slagsmål som slut. Han hade även terroriserat en familj som så småningom stämde personen. Då erkände han en massa saker som han sagt och spelade då att han varit sjuk. Mest skrämmande var att Trump några dagar efter hans spridning av lögner och och annat tog upp det på sin twitter och i tal. Det var mest extremhöger lögner och beskyllningar. Det blir intressant att se om Donald Trump kommer att stämmas när hans presidenttid snart är över

Nu är han den där Trump i farten igen och djävlas. Miljontals amerikaner utan stöd. Så här kan man läsa i dagens text TV och se vilken tomte han är.

Flera miljoner amerikaner blir på
lördagen av med arbetslöshetsstöd då president Donald Trump inte har velat signera det krisstödpaket som
kongressen tidigare i veckan röstade
igenom.

Att Trump inte godkänt stödpaketet,
som är värt 900 miljarder dollar,
innebär också att nästa års
statsbudget inte har godkänts.

Utan Trumps underskrift kan 14
miljoner arbetslösa amerikaner förlora sin arbetslöshetsersättning, enligt uppgifter från arbetsmarknadsdepartementet.
Slut citat text TV
Detta är ju enbart ett bevis på att Trump bara vill djävlas och ställa till det för sin efterträdare. Han har lyssnat alldeles för mycket på en radioreporter som bara vill djävlas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.