Moderater kan både handla och resa utan att råka ut för mediadrev

Ulf Kristersson och Ebba Buch tycker att Eliasson ska avgå och att de har tappat förtroendet för. Jag tycker jag känner igen drevet. Nu är det beroende på att han rest utomlands. Jag tycker att då borde han rensa framför egen dörr. Han har tre egna riksdagsledamöter som även har rest utomlands. De tre moderata riksdagsledamöterna är Hans Wallmark, Cecilie Tenfjord Toftby och Boriana Åberg som varit ute och rest. Varför ska inte även de avgå frågar jag mig. Det hörde jag i Sveriges Radio idag. Men deras straff var att be om ursäkt för sina utlandsvistelser inför partiets riksdagsgrupp. Ja vad ska man säga.

Jag kan bara säga att olika faller ödes lotter. Stefan Löfven har utsatts av ett djävulskt drev av media för att han var ute och handlade. Men även Kristersson hade varit ute och handlat utan att ha råkat ut för media drev. Drev har också riktats mot Eliasson. Lövfen för att han varit och handlat men följt vad alla sagt varit viktigt nämligen hållit avstånden enligt FHM,s råd eller vad det heter. I spetsen och det grövsta drevet kommer självklart från Aftonbladets Lena Melin.

Jag tycker det är svagt av alla andra att man inte granskat henne varför hon driver rena rama hatkampanjer mot Socialdemokraterna och Stefan Löven. Det är ingen hemlighet varför hon gör så om man bemödat sig om detta. Jag kritiserar inte att männen som Stefan och Ulf handlar men medias handlande ger jag inte mycket för

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.