Visst måste det vara något fel med Björklöven som vann 3 matcher mot topplag men förlorar mot Tingsryd

Vad är det för fel med Björklöven. I kväll blev det en väntad torsk mot Tingsryd borta. Jag hann inte med att skriva någon blogg då jag hade problem med min dator och då blev maten förskjuten så jag hann inte få in någon blogg. Nu hade Björklöven 3 matcher i rad där de spelade bra Karlskoga först och sedan två raka mot Timrå och endast en tappad poäng. Idag tog man ledningen men sedan var det stopp med målfabrikationen.

I första perioden fick man två spel 5 mot fyra men det skapades inga bra chanser. I slutet av första åkte Liss ut och den chansen tog Tingsryd tillvara direkt. I 33 min åkte Löven dit på en utvisning och det tog inte ens en minut så var det Tingsrydledning. Vid två av målen var Tingsryd duktiga på att skymma Paulin så han såg inte ett enda dugg. 8 sek kvar av andra gav man Bengtsson ett friläge och det sa bara pang så var det 3-1. I slutet av 3:e perioden efter 56:06 fick man även ett spel med en man mer men inget hände, målvakten togs ut 57: 45 och då 59:24 gjorde de 4-1. Björklöven vann skotten med 32-19 men gjorde bara ett enda mål. Man snurrar och snurrar men inga riktiga lägen och inga bra skott.

Jag tycker det är dåligt att man inte kan skapa lägen så att man kan göra mål. Dessutom släpper man in mål med en man mindre då Tingsryd skapade lägen. Inget mål heller i en man mer och spelet tycker jag blir för omständigt. Sedan saknade jag det djävlar anamma som man hade i de tre senaste matcherna. Spelarna gjorde idag inte ett godkänt jobb och spelar man så här resten av säsongen mot lag som ligger efter i tabellen då kommer man att dala i den.