Det blev skärpning av Björklöven i går och nu gäller det att hålla ut serien ut

Björklöven skärpte sig i går. Det var som att se ett helt nytt lag och dessutom blev det mål genom att jobba hårt framför Tingsryds målvakt. Däremot tycker jag att det andra målet som blev bortdömt borde ha varit mål då pucken slogs in var inte klubban högt. Det var även bra att när Tingsryd gjorde sina ledningsmål var man snabba att kvittera. Speciellt beröm måste jag ge till till Brown som på kort tid kommit in i laget och fick göra två mål med god assistans av sina kompisar i femman han spelade i. Jag har däremot svårt att ge beröm till domarna.

Nu har man Västerås borta på onsdag och då gäller samma regler som mot Tingsryd nämligen att ge järnet och att man fortsätter att gå på mål både för att skymma målvakten och peta in returer. Även om jag berömt Björklöven i den senaste matchen så borde man ha vunnit. Det ser fortfarande svårt att vinna serien kanske även svårt att vara bland de tre första för Timrå går inte att rå på och Karlskoga är i mycket bra form med bra ishockey och målskyttet. Södertälje och AIK har vunnit mycket på slutet efter att ha legat i slutet på tabellen och är inte många poäng efter Björklöven

Det syns att den teori som jag har haft nämligen att det är ingen vits att byta tränare under säsongen. MoDo har nu bytt tre gånger och någon ljusning i spelet och värvningarna har inte skett. Idag möter de Almtuna hemma och vinner man inte idag så sitter man fast i bottenträsket. MoDo har nog problem med den sportsliga ledningen vad jag kan se. Nu i kväll är det stopp för värvningar och Kenttä sa i dagens VK att det var inga nya backar på gång och fanns det något bra att tillföra skulle det bli någon forward. Jag tycker ändå att de som från början fick stå utanför som William Eriksson gott och väl försvarar sin plats i laget. Nu gäller det att få igång drivet i samtliga spelare till kvalen börjar. Men som både Karlskoga och Timrå spelar så är det inte någon enkel match att komma till SHL. Däremot är det tråkigt att se ishockey utan publik och jag är helt övertygad om att Björklöven är det lag som förlorat mest på att inte publiken varit på plats. Det blir troligen ingen match vi får se live den här säsongen men det här viruset ställer till mycket för alla. Vi får hoppas att inte skidturisterna drar igång en ny våg av smittspridning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.