I kväll är det upp till bevis för Björklöven….

I kväll är det upp till bevis för Björklöven. Tyvärr är jag förhindrad att gå dit men kan ändå följa matchen. Av tidningen framgick att det var tungt i första perioden borta mot Piteå men sedan lossnade det.

I kväll är det Karlskrona hemma och jag hoppas det blir bra med publik och att man skapar en bra stämning. Det brukar lyckas ibland i Umeå Arena om Löven är riktigt på G.

Nu gäller det för grabbarna och fundera inte för mycket utan skjut snabba handledsskott upp i nättaket och riktigt lycka till. Umeå är i behov av ett lag först i allsvenska och senare i Elitserien.

Skellefteå har verkligen visat att när man hamnar på grön kvist då kan man börja planera för framtiden. Björklöven har många duktiga ynglingar både i MoDo och i Skellefteå så plantskolan med ungdomsverksamheten måste ha fungerat bra.

De unga spelarna har säkert fått bättre ekonomiska förutsättningar både i Skellefteå och Örnsköldsvik. Det borde finnas stora möjligheter med samarbete och då främst med MoDo eftersom Örnsköldsvik tillhör Umeåregionen

Jag är inte skadeglad idag men det gör inte ont att Djurgården blev kvar i Allsvenskan för ser dem gärna i Umeå arena nästa säsong

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.