1,a Maj i Nordmaling idag. Så har jag kommit…

1,a Maj i Nordmaling idag. Så har jag kommit fram till Nordmaling där jag ska vara huvudtalare vid årets 1 Maj. Vädret har man väl kunnat öskamer om, men det är så lite annat man göra åt det än att klä på sig.

Mitt tal har väl inga större överraskningar att bjuda på men visst kommer en del att handla om skattesänkningar kontra välfärd och infrastruktur gentemot skattesänkningar. Jag har ju kört bil på en del av vägarna här och det är svårt att kalla dem vägar. Det behövs invetseringar i infrastrukturen och utbildning.

I Umeå kan vi ju visa på det positiva i att satsa på jobb för de unga dådet så kallade Balticprojektet gett goda resultat. Jag ska inte gå längre in på talet här och nu men ska gratta dem till valframgången men samtidigt är jag orolig över den spänning som finns mellan politiken och tjänstemännen.

På vägen ner har jag också lyssnat på Juholts samtal med Ulf Elving och det han avslöjat om sitt tal har nog jag också med. Första maj är den dagen i Sverige där flest människor lyssnar och deltar i en politisk manifestation och det är bra för demokratin. De som tycker att tiden för 1,a maj är slut har helt fel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.