Märkligt att inte löntagarna inser att välfärden hotas med en M och SD regering

Är dagens löntagare mindre intresserad av vad som är bra för den själva och för Sverige. Möjligen har de inte tid att läsa och sätta sig in i samhällsfrågor. Jag har ställt mig frågan många gånger då jag läst och hört att löntagare av olika facklig bakgrund säger sig ha sympatier hos Sverigedemokraterna vilket för mig är helt obegripligt när jag ser vilken löntagarfientliga politik man för över hela fältet. Det räder ingen som helst tveksamhet om vart de har sina rötter, de tycker inte att alla människor är lika mycket värda och de är kraftigt för främlingsfientlighet.

De har inte en insett att utan kraftig invandring har vi inte varit den industrination vi är. Vi har varit för få för att kunna klara av den produktion som sker framför allt i vår exportindustri och vi har varken klarat av sjukvårdens personalproblem liksom all omsorgsverksamhet. Nu har även moderaterna efter Reinfeldt eran som den mest framgångsrika moderata politiken med de nya moderaterna kastats på soptippen och man är de som mest av alla tror att det bara är straffskalor som gör att göngsbrottsligheten försvinner.

De har helt tappat bort att barnen formas mycket i unga år men där har de ingen medicin. Det är bara övervakning och straff som de pratar om och inbillar sig att det är ett statsråd som bestämmer allt. De har helt glömt bort att de bär ansvaret i många områden för den personalbrist som finns när de skar ned på utbildningar för att kunna sänka skatterna. De som drabbas hårdast av högerpolitiken där det ser ut som SD tagit över ledningen till höger vilket framgick då SD väckte misstroende mot Morgan Johansson. Jag är förvånad över att så många löntagare har fattar sympatier för ett parti SD som har den sämsta politiken för löntagarna

2 kommentarer

  1. anders

    Håller med dig. Sverige hade varit ett mycket bättre land om inte Sverigedemokraterna hade fått styra.
    Sjukvården hade fungerat mycket bättre, flera vårdplatser och mera sjuksköterskor. Gängkriminaliteten och skjutningarna hade säkert varit färre om inte SD haft ett finger med i spelet. Invandringen och integrationen hade säkert varit mera kontrollerad om inte Jimmi Åkesson drivit på.
    Vi måste se till att SD får mindre inflytande i framtiden efter valet !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.