Varma bänkar ger heta och brända häckar.

Varma bänkar ger heta häckar. Värmen på bänkarna i busskurerna har debatteras vid flera tillfällen. Tyvärr har väl inte hela sanningen kommitfram.

Kommunen har fått påringanar om skadestånd då det finns personer som har bränt sig och fått skador då de suttit där för länge. Sitter man länge eller somnar så har det uppstått skador för personerna och ska kommunen bidra till detta tycker jag man måste fråga sig.

 

6 kommentarer

  1. David

    Det borde väl gå att sätta upp en skylt i kuren där man informerar om riskerna så det blir klart att den som ändå sitter där gör det på egen risk…

  2. Signar

    Umeås ledarskap!
    Efter att ha varit på besök i Umeå en vecka, har nyheterna, eller i vart fall kommentarerna, handlat om Bingo Micke, Nytt namn på Umeå flygplats och nu senast varma eller kalla bänkar i busskurerna! Men ursäkta, om nu Umeå vill bli utmärka sig som Europas huvudstad måste väl rimligen den högsta politiska ledningen höja sig något över den debatten. det finns massor av utvecklingsfrågor att ta stor strid för Lennart!

  3. Lennart Holmlund

    Svar till Signar (2011-01-15 00:51)
    Nog kan du ha rätt i det men då det alltid blir stora rubriker i VK vad Britt-Marie Lövgren tycker så tänkte jag bara ge läsarna lite upplysning om att det är folk som bränt häcken. Hon har tidigare tagit upp det i interpellation och kommer nog tillbaka. Men du Signar du vet ju hur hon och VK jobbar i ihop och du vet ju mycket väl hur hon är i dessa frågaor. Så det var ett svar på detta.

    Du vet också hur dålig ankomsthallen på flygplatsen är och jag vill att man ska använda pengar till att rusta upp flygplatsen i stället för att ständigt byta namn. Umeås näringsliv är bekymrad över hallen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.