Det blev ännu en vinst för Björklöven

Det blev ännu en vinst för Björklöven. De lyckades bara bra och vann över Malmö i Malmö med 2-0. Jag hoppades de skulle vinna men trodde nog att Malmö som var storfavoriter och dessutom fick med sig 3 poäng skulle vinna. Enligt referaten var det bara Malmö på banan tills Löven gjorde 1-0 men sedan var det Lövens match.

Tre spelare glänste mer än andra och självklart Kevin Lindskog som höll nollan för 6,e gången vilket är bäst av alla målvakter. Alexander Hellström har vuxit ut till en mycket bra back och Quist var också som vanligt bra. Självklart är det ändå den totala laginsatsen som ger segern.

Nu är chanserna goda att det kan bli direktkval till SHL men det gäller att vara ödmjuk och jobba hårt som vanligt. Man har en lång segerrad och därmed kommer också en förlust närmare. Man har ju Vita Hästen hemma och Rögle borta vilket är de två lagen som tagit flest poäng. Hoppas att Rögle vinner nästa match för då är de klara. Lövens chanser är också stora om man slår Vita Hästen på onsdag inför en fullsatt T3 arena.

En intressant reflektion är att många som kastat skit mot mig och alla andra som i alla lägen hållit på Björklöven under åren av motgångar nu vill synas på olika sätt som personer som håller på Löven och vill vara med i de framgångar man nu har. Det är bra men först har man inte nått kvalet till SHL ännu och chansen är god och sedan är kvalet och jag vet faktiskt inte vilken motståndare jag helst vill se i ett direktkval. Vi hoppas först på seger på onsdag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.