Skönt med en Lövenseger i går

Skönt med en Lövenseger i går. Men det var när att det skulle ha slutat i en katastrof. Första perioden och första delen var det Adam Verner som räddade katastrofen. Han var rena rama väggen och fick och spelarnas tack när slutsignalen gick. Man var fullständigt utspelade och hade 4-17 i skott efter 10 minuter. Karlskoga var som fastlimmade i Björklövens zon. Verner räddade och i slutet av perioden kändes det som om en seger var på gång.

När man tagit ledningen släppte man lite enkelt till kvittering men segermålet kom men här var domare på väg att göra en riktig tavla då han först inte dömde mål. I min blogg i går före matchen skrev jag att när Murphy, Farley skulle vara tillbaka och att om Pukka var tillbaka trodde jag på seger och så blev det. Lövens första mål gjordes av supporterspelaren Roope Talaja som gjorde en bra match men även nyförvärvet Lukas Eriksson som inte fått något kontrakt var mer än godkänd. Karlskoga spela som vanligt fult och borde hat fått någon utvisning till. I vilket fall som helst en godkänd match men det är en del slarv som gör att motståndarna får lite enkla mål och det egna skyttet kan förbättras även om 44 skott visade på vilja vinna.

Nu gäller det att skärpa till spelet lite extra då det är två tuffa bortamatcher kvar tills Troja kommer hit när Björklöven firar 30 år sedan guldet och det är den 10 november.