Börje Hörnlund – ge energi istället för att bara ta energi!

Återigen dyker Börje Hörnlund upp på DN debatt och luftar sin bitterhet. Det är djupt tragiskt och det skadar han själv, partiet och Västerbotten. Om han nu längre är någon frontrunner här i Västerbotten.

Nu förutspår han partiets undergång och att centerpartiet blir en förlorare i kommande val.
Men under de år Hörnlund representerade Centerpartiet i riksdagen, dvs 76-96 förlorade vi 16 procent i väljarstöd. Men under Maud Olofssons partiledarskap och under förnyelsen av partiet har vi ökat vårt väljarstöd med tre procent.

Man kan mycket väl ha åsikter om hur vi förankrar vår politik internt. Men man kan inte påstå att under Börjes tid i landsting, riksdag, Landstingsförbund och som statsråd hade en bättre dialog med medlemmarna och partirötterna. Och varför kommer inte Börje till stämman nu i Örebro och ventilerar sina åsikter? Man undrar vad Börjes syfte är med sina påhopp på Maud? Är det ett behov av att åter få synas i debatten. Ingen hör kanske av sig längre och tillfrågar om råd. Men man går inte gärna till rådgivare som inte ger energi utan bara tar energi genom att bara kritisera och tala om att allt var bättre förr. Jag uppmanar Börje med sin erfarenhet att ge kraft åt att utveckla partiet och partifunktionärerna istället

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.