Sports medicine blir nu verklighet

Äntligen! Nu blev vi överens igår om avtalet och att vi ska ha en gemensam remisshantering med Sports medicine. Turerna har varit många och osäkerheten har nu bytts till en stor optimism och nu kan etableringen i Umeå bli av. Vi får en fantastisk kvalificerad verksamhet med världsunika kompetenser i Umeå.

Ett stort tack till alla som stöttat oss att försöka komma fram till en överenskommelse som är hållbar och innebär att upphandlingen blev rätt slutförd. Nu får vi följa upp att också det vi lovat fullföljs och att vi lyfter fram denna fina verksamhet och är stolta att vi får ha den i Umeå. Den kommer att ha stor betydelse för västerbottningen,idrotten, regionen, universitetet och forskningen.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.