Min egen reklamfilm

Vill du se min egen reklamfilm? De nya medierna kommer att ha allt större betydelse i kommande val. Nu har jag tagit tillfället i akt och "producerat min film" Ska uppfattas som ett överdrivet jippo men kan i annan form nog bli en verklighet.

Om du klickar på den här länken kan du se "min reklamfilm"

 

4 kommentarer

  1. Landstingsanställd

    Olle jag vet inte om denna film är ett skämt eller om det är ett seriöst försök av dig att bli president i USA!

    En sak vet jag om du för ut denna film i stort så blir vi av med dig i landstingsledningen – jag skall hjälpa till att sprida filmen!

    Det är det ”taffligaste” jag sett när det gäller politisk reklam – om det nu är ett försök till reklam?

  2. Olle Edblom

    Svar till landstingsanställd:
    Jag säger ju tydligt ,tycker jag, i bloggen att detta är ett ”jippo” och ironiserar över reklamfilmen. Men jag hävdar däremot att det kommer bli allt vanligare med politisk reklam via sociala medier och TV inför valet 2010. Och ett förtydligande. Jag sitter nu i den politiska ledningen, oppositionen, i landstinget och inte i majoriteten.

  3. Hugo Jonsson

    Rekord i tafflighet. Du offentligt högt arvoderade sk centerpolitiker, kommentera istället kärnkraften och Maud Olofssons utspel kring Vattenfall. Detta är ju dagens fråga eller hur? Men om detta tiger centern av någon anledning….

  4. olle edblom

    Till Hugo Jonsson
    Vill du ha kommentarer om Maud och Vattenfall så tycker jag hon hanterat frågan förtjänstfullt. Det har också framförts av andra centerpartister på VK bloggen så du kan läsa deras inlägg.Jag tiger inte om min inställning till kärnkraften. De som idag finns får drivas vidare, men några nya ska inte Sverige investera i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.