Vintersöndag över Röbäcksslätten

Från mobilen

Vintersöndag över Röbäcksslätten En härlig dag med sol över Röbäcksslätten och en tur i Olles spår till Röbäcksskogen. Det är en härlig känsla att få skrida fram över solgnistrande snö. Även en räv har varit ute på morgonen. En röd räv som följer efter en grön centerpartist? Tänk om fler ville ut i mitt spår. Då skulle det bli än lättare att åka ut över slätten. Inte så kul att få spåra hela tiden. Men det är väl vår lott att visa vägen. Men om vi blir än tydligare så kanske fler förstår att följa mitt spår.

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Pelle

    Så är det nog Olle, rävar är smarta röd/grönt är det som gäller pricis som du säger – grönt och blått har aldrig gått ihop!

    Det gör det inte nu hellar de blå tar ”färgen” av de gröna – tänk om du kunde vara klok som räven och söka dig till röd/grönt?

  2. Olle Edblom

    Svar till Pelle (2010-02-07 16:31)
    Va kul Pelle att du förstod mina ordklyschor. Men så länge de röd-gröna inte kan vara varken eniga och inte heller kan redovisa trovärdiga alternativ tror jag de flesta vill följa mitt och alliansens spår.Den som lever får se men fler borde ändå åka mitt skidspår över röbäcksslätten istället för att ta bilen till röbäcks skidstsdion. Det är klimatsmart.

  3. peps

    Herregud, hur länge ska ni fortsätta kalla er för gröna? Ni är ju blååååååa! Eller har jag blivit färgblind?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.