Kan man lita på Peter Olofsson?

Nu säger Peter Oloffson; jag ändrar mig inte en millimeter. Ena dagen är han beredd att flytta akutplatserna tiltbaka till hälsocentralen i Dorotea från Bergvattengården. Men idag gäller inte detta. Varför detta velande från Peter Olofsson. Detta skapar förvirring och uppbygda förväntningar som ena dagen man får glädjas åt och nästa dag så grusas dessa förväntningar.

Jag tycker att det är en skam att handskas så i denna fråga och en okänslighet gentemot folkopnionen, omröstningsresultatet och framför allt mot initiativtagarna Doroteaockupanterna. Valresultatet är ju så tydligt som helst nästan 90% av de som röstade röstade för en återgång av askutplatserna och en ambulans i Åsele och en mer rättvis vård i hela länet.

Slutsatsen av detta velande från socialdemokraterna och nonchalans mot demokratin blir att rättvis och likvärdig vård med akuplatser och ambulans kommer att bli en följetång ända fram till valet 2014. Då är det dags att rösta bort socialdemokraterna och miljöpartiet från att få fortsätta styra Västerbottens läns landsting. Istället blir en röst på centerpartiet och alliansen en röst för att vi får en ny färdriktning och en rättvis och likvärdig vård i hela länet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.