Petter Nilsson(SD)

SD Störst i Sentio!

SD störst i Sentio. S tappar 3,3% från föregående mätning. SD ökar 2,2%. Detta i Nyheteridag.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer

 1. Håkan

  Vänta bara tills makten och media drar igång den största hatkampanjen som landet skådat av SD.Fälldin var utsatt av liknande under sjuttiotalet av Palme och hans lakejer,och självklart alla S märkta tidningar.Men det var bara en stilla bris iförhållande till den storm som SD kommer att utsättas av.

 2. Brorson

  Moderaterna har gått om Socialdemokraterna, samtidigt som SD har gått om både S och M. Frågan om om Magdalena kommer att göra skillnad. Det tror jag. Men inte ens hon kan mer än tillfälligt hejda Socialdemokraternas tillbakagång. Sossarnas sista chans till en verklig återkomst var efter valet 2018, genom att gå i opposition, frigöra sig från MP och liera sig med V.. Den chansen tog man inte, och man kan fråga sig varför.

  Svaret göms kanske i Marie Antoinettes bevingade ord ”Efter oss syndafloden”. Hon var Frankrikes sista drottning före revolutionen och avrättades på giljotinen. I dessa bevingade ord göms insikten om slutet på den gamla regimen, Det fanns ingen framtid för densamma. I väntan på det oundvikliga slutet fanns bara en sak att göra, att njuta av frukterna av lyxen och överflödet, medan folket svalt och missnöjet växte.¨

  Olof Palme gick i oition när Socialdemokraterna förlorade val. Han tänkte att det var lika bra att låga svenska folket prova på borgerligt styre, så skulle de återvända till socialdemokratin och tryggheten, Alltför många inom dagens socialdemokratiska elit ser ingen come back efter en valförlust, och har därför satsat på att förlänga regeringsinnehavet så länge som möjligt. Löfvén har:

  1, satt sig över en av demokratins grundprinciper: att få majoritet för sin politik. Han har ersatt demokratin med avtal. Många ser det inte idag Men det är för detta han kommer att gå till historien.

  2. Han har tillåtit höga statstjänstemän attgenomföra ett livsfarligt experiment med flockimmunitet, vilket har vållat öved. De fe3.000 personer, vars liv hade kunnat räddas, en för tidig död. De flesta äldre, men några under 50 år. Medan konkurrentländernas ekonomi drabbades av nedstängningar, skulle det svenska näringslivet köra på nästan för fullt. Var inte det planen , som smiddes i regeringskansliet?

  3. Han har förstört Sveriges elförsörjning,

  4. Han har låtit de kriminella gängen härja nästan fritt, utan effektiva motåtgärder. ”Vi såg det inte komma”.

  Kommer ni ihåg dåvarande MSB-chefens smittspårningsapp? Den kunde ha räddat tusentals liv, men fick inte användas för Tegnell. Den hade ju hotat flockimmuniteten, om den kommit till användning. Smittspridningen hade varit betydligt långsammare. Men media som gottade sig i Eliassons impopularitet efter tidigare statliga chefsjobb, riktade drevet mot Eliasson: För att ha slösat pengar på ett projekt, som inte stöddes av FHM.

  Kom ihåg det, nu när regeringen skyller den dåliga testkapaciteten på regionerna och de skyller på dåliga resurser. Vilken uppgift har MSB? Jo, att bistå andra myndigheter med resurser, när deras egna inte räcker till, Borde inte regeringen ha stött Eliasson mot Tegnell ? I stället blev det Eliasson som tvingades bort med svansen mellan benen, förlöjligad och hatad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.