Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Våra väghållare – helgens hjältar!

Efter att ha varit ute och kört buss yrkesmässigt hela den gångna helgen fredag – söndag på sträckan Umeå – Luleå – Umeå kan jag inte annat än sända ett stort TACK till alla er som hållit våra vägar plogade och farbara.

Tveklöst är det så att ni är helgens hjältar!

Trots ett ihållande snöfall och hård vind har vägarna varit i mycket bra skick hela helgen. Detta gäller E4:an likväl som mindre vägar. Jag har som sagt under helgen gjort tur och retur resor mellan Umeå och Luleå körandes buss, och inte en enda gång under den värsta snöstormen på länge stötte jag på problem med framkomligheten.

Därför utser jag den samlade kåren som sköter väghållningen till helgens hjältar! Om ni inte fanns skulle Sverige stå stilla.

Att i ur och skur se till att våra vägar är säkra, plogade och i farbart skick är nog en större uppgift än de allra flesta förstår. Jag kan tänka mig att ni fått arbeta näst intill dygnet runt för att göra detta möjligt. Jag hoppas därför att ovädret ger med sig så att ni kan få tid att vila och samla kraft fram till nästa holmgång mot vädrets makter.

Jag måste även passa på att ge beröm till er som jobbat med snöröjningen i Umeå kommun, även här har vägarna varit i excellent skick trots hårda vindar och ihållande snöfall.

Än en gång TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.