Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Idag vaknar Sverige och svenskarna upp till ett nytt Sverige.

Precis som i rubriken säger så vaknar vi denna morgon upp i ett nytt Sverige – Ett Sverige där ingångna avtal saknar betydelse. Måhända är det så att Sverige nu utveckla till att fullt ut motsvara den bild av Sverige som många andra länder redan adopterat – nämligen den att Sverige inte är att lita på och att svenskar inte är ett dugg annorlunda än människor från andra länder i affärssammanhang.

Under alla mina år som svensk arbetande i andra länder har jag alltid haft fördelen av att vara svensk – Som svensk har jag setts som välutbildad, lojal och som en som alltid lever upp till ingångna avtal. Kort kan man säga att just det faktum att jag var svensk innebar förtroende från dag 1 i affärsrelationer tillskillnad från engelskmän, fransmän, tyskar och amerikaner som först blev tvungna att lägga ner enormt mycket arbete bara för att skapa förtroende – Detta innan de ens började prata affärer.

KD:s avsteg från decemberöverenskommelsen och övriga Allianspartiers utspel om att DÖ därmed är överspelad och ur kraft skriver under på att mina utländska vänner har helt rätt i sina antagande om att Sverige och svenskarna är lika svekfulla som resten av Europa.

Det som nu inträffat visar med all önskvärd tydlighet att Sverige är att betrakta som lika svekfulla som resen av Europa och de forna kolonisatörerna. Att göra affärer med Sverige och svenskar är därför inte längre någon fördel – snarare en nackdel.

Understundom och om man ska ägna sig åt mörka konspirationsteorier går det faktiskt att med all sannolikhet tro att detta är en samlad Alliansstrategi för att fälla den regering svenska folket röstat fram i fria och demokratiska val.

Skulle så visa sig vara fallet kommer Alliansens strategi att få allvarliga konsekvenser för Alliansens partier på sikt.

Vad Sverige behöver för att utvecklas till ett mer jämlikt land med mindre inkomst och förmögenhetsskillnader än idag är socialistisk politik signerad Arbetarpartiet Socialdemokraterna.

Att tro att Sveriges befolkning över tid kommer att att låta sig luras av en GIRIG politik som bara gynnar de redan rika är en villfarelse som bara ett fåtal av GIRIGHETENS företrädare fortfarande tror på.

För oss övriga gäller att hoppet till en ljus framtid står att finna i återinförandet av den Socialdemokratiska politik som en gång i tiden byggde välfärdslandet Sverige.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.