Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

SD flörtar nu öppet med M och KD.

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson flörtar nu öppet med Moderaterna och Kristdemokraterna och säger sig vilja samregera med dessa. Han säger dessutom att dessa 2 partier har mycket gemensamt med SD utöver invandringsfrågan och att Moderaterna nu måste välja – Endera samregera med Socialdemokraterna eller samregera med SD.

Han klagar samtidigt över det faktum att andra partier och då speciellt M och KD inte vill förhandla med SD trots att de nu enligt honom anammat och tagit efter mycket av SD:s politik.

Det är där Jimmie och SD är helt fel ute!

Andra partier har inte tagit efter SD Jimmie! Om något har de fattat beslut utifrån en uppkommen situation för att lösa ett problem av tillfällig karaktär.

Andra partier för inte SD politik Jimmie – Långt därifrån. Att andra partier inte vill förhandla eller närma sig SD handlar om den grundsyn SD har på människor.

SD har en politisk agenda som ställer människor mot människor och en politiska agenda som innebär att man ser på invandrare och andra etniciteter som varande mindre värda. Denna människosyn är SD helt ensamma om och det är därför inget annat parti vill ha med SD att göra.

SD är tillskillnad från alla andra partier ett rasistiskt och därmed även fascistiskt parti – PUNKT! 

De överenskommelser och de beslut som nu fattats är breda och väl förankrade hos de partier som är med i överenskommelsen och trots att effekterna av besluten till vissa delar överensstämmer med vissa av SD:s förslag så finns just den grundläggande skillnaden kvar som grund i beslutsunderlaget – Nämligen synen på människan.

De beslut vi nu tagit vilar inte till skillnad från SD på vare sig rasistisk eller främlingsfientlig grund – Snarare på en uppkommen situation som innebär att vi måste göra tillfällig halt i det massiva flyktingmottagande vi gjort på sistone för att säkerställa att vi kan ge de som kommer ett värdigt mottagande.

Jimmie – Att vi nu fattat de beslut vi fattat betyder inte att vi förändrat vår grundsyn om ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDE – snarare på att vi tillskillnad från dig vill värna densamma.

Sedan är det rätt intressant att även SD och dess ledning nu gjort samma observation som jag gjort för länge sedan och dessutom skrivit om många gånger – Nämligen öppet erkänt att de förespråkar högerpolitik och känner att de därför hör hemma hos de väljare som även återfinns hos M och KD.

Jag har sagt att KD är det parti som befinner sig längst ut till höger och att de omöjligt kan påstå att de vilar på kristen grund när hela deras politiska agenda andas GIRIGHET snarare än KÄRLEK. Tätt intill på högerkanten hittar vi M och sedan SD. Partier som i sina politiska manifest vill se en ännu större segregation mellan rik och fattig än den vi idag lever med. Partier som vill skapa ett VI och DEM samhälle och en arbetarklass som får stå utanför fabriksporten med mössan i hand och vänta på arbete – Ett arbete som ska utföras helt på arbetsgivarnas villkor utan facklig inblandning.

Alla som tillhör arbetarklass och medelklass och har anställningar för sitt uppehälle snarare än driver egna företag bör därför lyssna noga på det Jimmie säger och därmed inse att SD inte är något arbetarparti – Snarare ett parti som stödjer GIRIGHETEN hos de redan rika och välmående.

Därför bör alla vanliga arbetare som övervägt att rösta på SD bör ställa sig frågan om en politik med SD inflytande blir bättre för de som tillhör ”flertalet” dvs. arbetarklassen?

Mitt svar på den frågan är ett rungande NEJ – SD företräder inte arbetarklassen – SD företräder i och med Jimmies uttalande från och med nu storkapitalet och de som redan lever på en mycket högre nivå än flesta andra i samhället.

Med SD i maktposition blir det ännu större försämringar i sjukförsäkringen, ytterligare nedrustningar i a-kassan, sämre pensioner, mindre välfärd och en ännu sämre äldrevård.

En röst på SD är en röst på GIRIGHETEN – En röst för sämre löner och försämrad arbetsrätt och anställningstrygghet – Tänk på det innan ni bestämmer er för vem ni ska stödja i nästa val.

En röst på Socialdemokraterna är en röst på en politik som strävar mot JÄMLIKHET, rättvisa löner och en stark anställningstrygghet – En röst på Socialdemokraterna är en röst på KÄRLEKEN.

Att det förhåller sig så behöver du inte tveka om – Jimmies flört med M och KD är bevis nog.

Frågan är därför vilken politik du vill se framvart – GIRIGHETENS politik eller KÄRLEKENS politik? 

Valet är ditt – Dock hoppas och tror jag att du inser vad som är rätt och därför röstar för KÄRLEKENS politik.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>