Påt igen

Fortsättning följer på gårdagen. Mera uppackning , prismärkning och papperspyssel.  Jag känner mig mörbultad och har en sanslös träningsvärk, men det är väl goda tecken antar jag. Idag har vi -6 vindstilla och klart i Sandviken. I gryningsljuset lyser fullmånen rund och grann. Morgonstjärnan småflörtar lite med mig och  jag kan knappt slita blicken från det underbart vackra gryningsblågröna ljuset. Det är så vackert! Jag tror bestämt att det får bli en liten fisketur när jag jobbat undan det värsta. Ha en fin dag gott folk!

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

 1. Kina Levin

  Och vi har -20,7 och solen är på väg upp!
  Det var så otroligt vackert igår kväll, när månen sken som en stor ost!
  Ångrar så att jag inte tog kameran och gick ut…

  Ps. kolla in resultatet av Duan Dieten i min blogg – inte illa jobbat av en käpphäst:O)
  /Kin@

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>