Uranbrytning i Sverige och Västerbotten, Riedl,s svar på mina frågor ett ?

 

Jag hade tidigare en fråga till Riedl om hemliga bidrag till partierna och ett svar kom där han tycke att det ska vara skattefinansierat och via medlemsavgifter. Sedan for han utanför ämnet och tog upp det stöd som LO ger Socialdemokraterna och det är enligt mitt sätt att se det som helt OK men det ska redovisas öppet, varje organisation ska ju fatta sina egna beslut om hur de vill använda sina pengar. Sedan var han ute att man köpte sig inflytande men det får stå för honom. Vem som helst ska få ge bidrag men det ska redovisas öppet, det kommer inte Riedl att verka för i riksdagen om han kommer dit.
Däremot förstod jag redan när jag skrivit att han inte skulle svara på då moderaterna påstår att klyftorna har minskat eftersom 1% av befolkningen har fått lika mycket i skattesänkningar som 25% av befolkningen har fått. Klyftorna ökar med moderat politik.
Jag har tagit upp det tidigare och gör det igen. Hur blir det med uranbrytning i Västerbotten och Sverige om alliansen fortsätter att styra och kommer en alliansregering att tillåta uranbrytning? Det skulle vara bra om vi kunde få ett svar från alliansen och inte vad ni tycker själva

En kommentar

  1. dave

    Lennart du brukar dundra med att Alliansen kommer sänka skatterna så otroligt mycket. Nu visar det sig att ni tänker sänka skatten med 29,5 miljarder medan Alliansen sänker skatten med 26,7 miljarder. Hur var det med att välfärden ska gå före skattesänkningar? Ni ljuger ju så det står härliga till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.